massage-tilburg mana logo
massage tilburg

Mana Gezondheidspraktijk en massage Tilburg

Mana Gezondheidspraktijk en massage Tilburg biedt begeleiding en inspiratie voor een gezonde en bewuste levensstijl. De praktijk staat onder leiding van Chantal van Heumen. Je kunt bij Mana Gezondheidspraktijk terecht wanneer je ondersteuning wilt bij:

  • stress
  • spanning
  • fysieke klachten
  • emotionele klachten
  • psychische klachten

De mens is een geheel en alles staat met elkaar in verbinding. Zo kan een heel scala aan klachten (die als heel gewoon ervaren wordt) verdwijnen wanneer je onder begeleiding in beweging komt. In de afgelopen 10 jaar is Mana Gezondheidspraktijk uitgegroeid tot een plek waar jij op vele manieren terecht kunt. Zowel voor begeleiding als inspiratie, verbinding en zingeving kunt vinden.

Mana Gezondheidspraktijk en Massage Tilburg

Het vinden van de juiste balans met Mana in tilburg

Heb jij het nodig om in beweging te komen of heb je juist behoefte aan verstilling? Het vinden van een balans tussen beide helpt je om te juiste grond te scheppen voor groei en ontwikkeling.

Verschillende onderdelen van Mana Gezondheidspraktijk in Tilburg

Mana Gezondheidspraktijk en Massage in Tilburg biedt al meer dan 10 jaar begeleiding op het gebied van gezondheid en bewustzijn. De de verschillende onderdelen zijn uitgegroeid tot een mooi geheel. Waarin jij gepaste begeleiding kunt vinden. Op persoonlijk vlak kun je in de praktijk in Tilburg terecht voor:

Daarnaast organiseerd Mana Gezondheidspraktijk verschillende wekelijkse lessen. Zoals:

Alsook: 

Visie van Mana Gezondheidspraktijk

De praktijk in Tilburg werkt op basis van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM). Dit is een uitgebreide natuurgeneeskunde. Met een holistische kijk op de mens in zijn leefomgeving. Daarnaast is Chantal de afgelopen jaren intensief bezig met Zijnsoriëntatie. Ook laat zij zich inspireren door verschillende vormen van lichaamswerk en bewustzijnswerk. De visie van Mana Gezondheidspraktijk is

“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”

Chantal geeft je de juiste handvatten om zelf aan de slag te gaan. Zo gaan we samen naar een nieuwe uitkomst.