massage-tilburg mana logo
massage tilburg

Reviews Massage Tilburg

Reviews Massage Tilburg, lees hier een selectie aan ervaringen van mensen die jou zijn voor gegaan. Massage Tilburg helpt inmiddels al 10 jaar mensen op pad op het gebied van ontspanning en klachtvermindering.

Reviews van cliënten over hoe zij ontspanning, rust en klachtvermindering vonden bij Massage Tilburg. Alsook rust, aandacht en warmte. Zoals een van de cliënten het beschrijft, bij Massage Tilburg ben je in goede handen. Mocht je een afspraak willen maken dan kun je daarvoor onder aan deze pagina een contactformulier invullen. Dit contactformulier kun je ook gebruiken om zelf een review achter te laten. Welkom op de pagina Reviews Massage Tilburg.

Warme groet,

Chantal van Heumen, Massage Tilburg

reviews massage tilburg ontspanning

Hieronder volgen de reviews

Na een periode van hard werken heb ik mijzelf een ontspanningsmassage bij Chantal van Massage Tilburg gegund. Ze geeft een stevige en tegelijkertijd liefdevolle massage, die diep binnenkomt en mij volledig heeft doen ontspannen. Iedereen die ik tegenkwam zei dat ze konden zien dat ik super ontspannen was. Dus naast dat ik het voelde, was het ook nog eens zichtbaar 🙂 .

-Floor Slagter-

Zeer respectvol en bekwaam! Chantal zorgt voor een veilige ruimte waar je gehoord wordt en tot rust kan komen. Een aanrader!

-Henk van Dussen-

Chantal van Massage Tilburg geeft op een rustige en gegronde manier les en geeft met veel warmte en compassie haar massages en behandelingen. Een aanrader!

-Anne Verhulst-

Chantal masseert met volle aandacht en rust. Dat voel je terug in je lijf. Heel fijn.

-Crisje van Leest-

Chantal behandelt met haar volledige aandacht. Ze voelt goed aan wat je nodig hebt. Na een massage ga je heel ontspannen weer naar huis! Een van de beste massages die ik ooit gehad heb.

-Lysanne van Egmond- 

Chantal luistert met aandacht, heeft veel kennis in huis, legt prettig uit en de massages zijn echt heerlijk. Ontspannend maar niet te zacht.

-Jessica Tak-

Echt zeer goede professionele massage’s. Aanrader… al drie keer geweest.

-B-

Meer lezen over ontspanningsmassage Tilburg

Hoi Chantal,

Mijn ervaring door jou bijzondere Tui Na massage. Je weet dat ik al een schouderontsteking had sinds april 2020.
Ben een aantal keren naar fysiotherapeut geweest, maar dat hielp niet. Ik kon al lang niet meer bij de schouder slapen. Uiteindelijk is in eerste maanden van dit jaar een spuit in de schouderkop gezet. Dit om de ontsteking weg  te krijgen. Na een paar weken kon ik mijn arm weer vrijer bewegen. Maar na enige fysieke inspanning kwam pijn in mijn linker schouder net zo hard terug!
 
En zo ben ik bij jou terecht gekomen. Met een, naar mijn idee, permanent beschadigde schouder!! Ik dacht dat je misschien wat verlichting kon brengen.
De dag na de eerste behandeling was ik heel ontspannen en moe en voelde  me heel ‘vreemd’….wat voelde ik nou toch? eindelijk viel het kwartje: ik voelde een volkomen ontspannen schouder zonder pijn. Die ik gewoon kon bewegen, inclusief linkerarm!!
Ik was heel verbaasd en enorm blij!!
 
 

Een volkomen ontspannen schouder zonder pijn

En ja, ik ben daarna nog 2 keer bij jou in behandeling geweest. En de bijzondere massage heeft voor diepe ontspanning gezorgd en blokkades in nek en schouders weggehaald.
Het ging steeds beter. En nu, na enkele behandelingen kan ik echt fysieke inspanningen verrichten en mijn arm en schouder al bijna helemaal normaal gebruiken en belasten.
Natuurlijk ben ik al een tandje ouder en moet wel rekening houden met mijn lijf.
Maar voor iemand die cello speelt, zoals ik, ben je een regelrechte reddende engel geweest!!
Ik ben zo dankbaar dat er mensen zijn zoals jij en dat je deze roeping gekozen hebt!
 
-Hellen-
Reviews Massage Tilburg veilige sfeer
Reviews Massage Tilburg rugmassage

Onlangs heb ik een heerlijke Tui Na massage gehad bij Chantal van massage Tilburg. Ik ken haar ook van de fijne Qi-Gong lessen. Het was prettig om te merken dat ik me bij haar in goede handen voelde. Ze weet namelijk waar ze het over heeft en heeft veel verstand van de traditionele Chinese geneeskunde en biedt daarin ook een mooi aanbod aan in diverse werkwijzen. Ze past goed aan bij je hulpvraag en voelt goed aan wat je nodig hebt. Haar rustige voorkomen stelt je meteen op gemak en zorgt ervoor dat je je vertrouwt voelt.

– AJ-

Tui na” “Ik denk dan steeds aan Nieuw Zeeland (de tui is een vogel daar) en hoewel dat niet is waar deze bijzonder geleide massage voor staat. Dat is wat ik ervaar, elke keer, even op reis. De warmte, de heerlijk geurende oliën die je gebruikt en je aandacht en kennis op dit gebied dragen daaraan bij. Dank je wel Chantal, voor de zon vandaag!

-Emma Mulders-

Chantal, je hebt mij enorm geholpen om van mijn klachten af te komen. Je nam de tijd om naar mij te luisteren en je gaf mij adviezen. De massages waren heerlijk ontspannen en na de massage voelde ik me ook ontspannen. Na de laatste massage heb ik geen last meer van oorsuizingen. Echt een opluchting!

Heel erg bedankt! Tot ziens bij de Chi Gong lessen.

– Anoniem –

Massage Tilburg brengt balans tussen lichaam en geest

Chantal kan op breed vlak haar holistische visie geven op gezondheidszaken, balans tussen lichaam en geest wordt hervonden d.m.v. voeding, beweging, massage. Haar visie heeft mij al meerdere malen geholpen en de massages… tja die zijn kortweg zalig!

-Evelien van Breemen-

Chantal is aardig, geduldig en niet te zweverig! Ze geeft fijne massages.

-Robin-

Mana! Na ruim 4 dagen een onverklaarbare maar gemene hoofdpijn te hebben ervaren in gesprek geraakt met Chantal van Massage-Tilburg, na wat doorvragen vanuit Chantal kwam ze met een voorstel om magneetjes te plakken op mijn galblaas meridiaan.

3 uur later was de hoofdpijn weg.

MANA, een aanrader voor iedereen!!!

-E de Kivit- 

Meer lezen over massage bij hoofdpijn

Vandaag bij Chantal van Massage Tilburg geweest en ging er heerlijk ontspannen maar ook met energie weer weg. Heerlijke massage gehad. Dank je wel Chantal. Je gaat mij zeker terug zien.

-M-

The relaxation massage I recieved by Chantal was unlike any other massage I have had. She has a real gift for creating a deep relaxation in the body through her touch and work with energy. She is beautifully inuitive and I found the experience with her really opening and healing. She has a special gift of light and it’s so beautiful that she shares this through her work. Thank you Chantal.

-Hazel Evans-

Een ferme en toch ontspannende massage van Chantal bij Massage Tilburg. Je voelt dat je in kundige handen bent.
Ik heb het snel koud en was aangenaam verrast door de fijne temperatuur in de massagekamer. Met zelfs een kruik aan de voeten tijdens de massage. Dit alles onder het aroma van de rozenmassageolie.

-Corry Lapien

Contactformulier Massage Tilburg of laat een review achter

Dit formulier kun je gebruiken om een afspraak in te plannen. En daarnaast om een review achter te laten voor de pagina Reviews Massage Tilburg.