massage-tilburg mana logo
massage tilburg

Rugmassage Tilburg

Een rugmassage gegeven door Massage Tilburg is soms precies wat je nodig hebt. Heb jij vaak spanning in je rug of terugkerende rugklachten? Dan kan een massage van de rug heel heilzaam zijn.

Waarom een rugmassage?

Door een slechte houding of overbelasting ontstaat er klachten die vaak eerst sluimeren en later steeds vastere vormen aannemen. De pijn die ontstaat kost veel energie. Een massage kan dan helpen deze spanning te ontladen. Zodat je daarna meer energie overhoud voor andere zaken. Ook emotionele of psychische spanning kan zich vastzetten in het lijf. Vaak ontstaat er dan verkramping in de nek / schouder regio of in de rug.

Wat doet Massage Tilburg bij een rugmassage?

De rug is een groot oppervlak waar je makkelijk bij spieren en pezen kunt. Daarnaast zitten er op de rug heel veel drukpunten die heel openend werken. Deze drukpunten staan weer in verbinding met andere onderdelen van het lichaam. Zo is een rugmassage vaak goed voor allerlei klachten. Maar rugklachten of geen klachten, een rugmassage is gewoon heerlijk om te ondergaan. De ruimte vult zich met de heerlijk geurende oliën en jij geeft je over aan steeds diepere ontspanning. Je voelt de spanning in je spieren ontladen. Op dit moment hoef je even met niks anders bezig te zijn. Een heerlijk moment voor jezelf.

Advies bij rugklachten en houding

Chantal van Heumen van Massage Tilburg heeft jaren ervaring als docent bewegingsleer en Qi Gong. Waardoor zij naar wens in specifieke oefeningen kan adviseren. Daarnaast heeft zij kennis van de Traditionele Chinese Geneeskunde waarvanuit zij advies kan geven hoe de rug meer te ontspannen. Of meer ontpanning in het leven te vinden. Lees daarover meer op de pagina Mana Gezondheidspraktijk.

Rugmassage Tilburg Massage Tilburg

Contactformulier voor het boeken van een rugmassage in Tilburg