massage-tilburg mana logo
massage tilburg

Wat doet een hoofdmassage?

Een hoofdmassage zorgt voor hele diepe ontspanning. De massage van het hoofd is heel intiem en dichtbij. Door het hoofd te laten dragen door de handen van de masseur ontstaat er een diep gevoel van ontspanning. Je mag écht alle controle even loslaten

In het drukke en stressvolle leven wat wij vaak hebben merk je dat je de neiging hebt je schouders op te trekken. En daarnaast je nek vast te zetten. Als je dan ook nog veel achter de computer werkt herken je dit helemaal. Tijdens een hoofdmassage wordt ook je nek gemasseerd en kun je deze spanning echt even loslaten. Daarnaast zitten er ontzettend veel drukpunten op het hoofd die voor algehele ontspanning zorgen.

Hoofdmassage als onderdeel van een ontspanningsmassage

Bij Massage-Tilburg wordt een hoofdmassage vaak opgenomen in het geheel van de massage. Bijvoorbeeld in combinatie met een rug of gezichtsmassage. Ook in het gezicht en op de rug zitten erg veel drukpunten die heel toegankelijk zijn voor massage. De massage van het gezicht met een zachte ontspannend olie is een weldaad om te ervaren. Zo zacht en dichtbij dat je wel moet ontspannen. 

Bij specifieke klachten zoals hoofdpijn is het erg prettig om zowel het hoofd als het gezicht te masseren. Dit vanwege de drukpunten op het gehele hoofd. Daarnaast worden dan ook de voeten gemasseerd omdat daar drukpunten zitten die direct met het hoofd verbonden zijn. Deze punten nemen de druk van het hoofd zodat de energie weer vrij kan stromen. Massage-Tilburg kan verschillende vormen van acupressuur toepassen bij hoofdpijn. Daarnaast kan zij meer advies alsook oefeningen geven om met deze klacht om te gaan en hem een volgende keer te voorkomen.

Een heerlijke en eerlijke hoofdmassage

Massage-Tilburg maakt in de praktijk alleen gebruik van goede biologische oliën. Heerlijk kwaliteit en eerlijke producten. Om jou een zo’n optimaal mogelijke behandeling te geven. De oliën zijn een weldaad voor zintuigen en hebben een voedende kwaliteit. Deze werkt ook na de massage nog door in het lichaam.

Wat doet een hoofdmassage

Contactformulier voor het boeken van een hoofd en ontspanningsmassage